понеделник, 14 февруари 2011 г.

Валентинка за трапезата



















Лесна, ефектна и вкусна! :)
Всъщност знам тази рецепта от преди, но сега се присетих празнично.
Необходими са ви кремвирши и яйца, както се вижда и с просто око.
Кренвиршите се обработват по начина описан по-долу, но се забождат с клечка за зъби, а не с кибритена. :D
След което или се пържат, обръщат се от другата страна и вътре се чуква яйце, или се нареждат в намазнена тавичка, чукват се яйчицата вътре и се пекат във фурната.

























































Добър апетит! И весел празник! :)

Изображенията са от тук и тук.

3 коментара:

Анонимен каза...

да ама на мен кренвирша ми се сцепи на 2 места и замяза на ромбче... :(((

Gloxy-Floxy каза...

:D Това вече ще да е от качеството на кренвирша. Аз съм правила във фурната и не помня да са настъпвали такива аномалии. :D
Спокойно, за когото и да го правиш, сигурна съм, че ще оцени желанието. :)

nana каза...

сега ще направим.интересно кое дете....ооооооофффффффф

Публикуване на коментар