неделя, 10 януари 2010 г.

Ей толкоз сняг на Витоша

Къде ми е зимата :( ?

7 коментара:

Unknown каза...

Как къде? При западняците , разбира се:-)

Unknown каза...

Друго е чистият въздух,а?
А снегът идвал ,споменаха по телевизора. Зимата все още предстои :)))

Gloxy-Floxy каза...

:(
Той и чистият въздух ... Да не ви казвам докъде са застроили. На височината на Златните мостове това вече не е Въздух. Само на върха на планината, от Боерица нагоре, но не се качвахме нависоко днес, че беше ветровито.

slavuncho каза...

На Витоша не съм се качвал от 1982 г., но по това как се движат светлинките на разни „обекти“ - всяка година, все по нагоре...
От друга страна, не съм планинар и снега не ми липсва...
И си мисля, че е по-добре така отколкото - 22 С брррррр!

Gloxy-Floxy каза...

:)) Славунчо!
Всъщност толкоз по-добре за теб. Последните години там можеш единствено да осъзнаеш колко сме жалки като хукнем през уикенда да търсим спасение от този ад, който сами сме създали, на площ от няколко квадратни километра, която вече се явава крайно недостатъчна за толкова много ... "бълхи".

Но Бояна впечатляващо се е извисила :).

Savlena каза...

Глокси, я не унивай ! Метеоролозите казаха-"зима ще има и сняг даже"! Само дето не уточниха кога...А нас "морските" питаш ли ни? Ний трябва да ревнем с поне десетгодишна давност и Нептуновски глас /поне от тогаз не е валял хубав и дебел пухкав сняг при нас/,та да се чуе чак при вас ! Дишай чистия планински въздух или не-затвори ми малко запаси в буркани и като идвам по София през март ще си го взема .:)))Щото при нас и това няма...То освен "морето и заводите" ,какво ли има ?;)Хиляди усмивки и такива излети с любимите ти хора ти пожелавам !

Gloxy-Floxy каза...

:)) Слушам, шефе!

Публикуване на коментар