неделя, 17 януари 2010 г.

Щастлива съм, че най-важният проблем се оказа ...

Едва днес, когато в обновеното Свежо се вижда някакъв просвет, си дадох сметка, че най-често надавания възглас в дните на колапса беше "Не мога да намеря приятелите си!" Почти се разплаках от облекчение и радост да срещна хора, до които нямах достъп от дни.
Във времето, в което живеем, сред рухващи или размиващи се ценности, понякога ни се струва, че топлите човешки отношения са изместени на заден план от интересите и това боли.
Щастлива съм, че най-големият проблем (поне на хората, с които контактувам в тази мрежа) се оказа "Не мога да намеря приятелите си!"
Благодаря ви, че ви има! Благодаря ви, че сте мои приятели!

4 коментара:

Владимир Кабрански каза...

Все още не съм променил мнението си за свежо. Виждам подобренията, но част от старите недостатъци остават. Знаеш,че следя повечето от блоговете не през свежо, така че засега ще задържа оптимизмът си. За съжаление свежо,дори при тези катаклизми остава единствената работеща мрежа в България, а блоговете нямат място в нея.

Gloxy-Floxy каза...

:) Нито пък аз съм си променила мнението, Крист! Всъщност това, което последно се случи с мрежата е светъл пример за това, до къде водят човешки качества, които ... не уважавам.
НО аз говорех за нас, а не за мрежата сама по себе си. Всъщност тоя катаклизъм извади наяве колко държим да не се разрушават най-вече Контактите, които сме създали с хората, които сме срещнали там, даже не толкова достъпа до любимите четива, рейтинги, посещаемост и тем подобни, които са другата страна на нещата там.

Savlena каза...

Привет и от мен! И аз изпитах глътка радост и задоволство, че най-после вече облика и опциите на новото Свежо се проясняват. Открих и нет-браузер съвместим с новата визия на сайта и неработещите му екстри.По този труден път "прогледнах", "проговорих" и срещнах отново лицата и потребители в мрежата, с които създадох топли отношения.Контакти,които ми липсваха през тази една седмица на конструиране на Свежото. Обаче тези дни на лутане за мен лично имаха и реален принос и резултат. Захванах се с монтажиране на клип и го качих в блога си и сайта.Глокси,надявам се,че ще му хвърлиш едно оченце.Поздрави и спокойна вечер!:)

Gloxy-Floxy каза...

:) Ей сега ще го погледна, Сав.

Публикуване на коментар