четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Онлайн проверка на задълженията по ЗМДТ (ъпдейт - 24.11.2011 г.)

Към ъпдейт ноември'2012

Преди около две години направих списък на общините в България, които предлагат проверка на задълженията по Закона за местните данъци и такси в интернет. Вече не е актуален, повечето линкове не работят. Затова го обновявам. С прискърбие мога да отбележа, че не е набъбнал особено.

Благоевград   http://www.blgmun.com:82/website/
Божурище  http://www.bozhurishte.bg/mdt/
Велико Търново   http://vt.mdt.bg/Pages/Home.aspx
Пловдив    http://registry.plovdiv.bg/reg/
Пазарджик   http://tax.pazardjik.bg/pzk_duties/
Стара Загора    http://mdt.starazagora.bg/frmMain.aspx


И най-накрая (02.03.2012.г.) великата ни гордост:
Столична община  https://sonet09.sofia.bg/WSClient/

-->


8 коментара:

tcvetelinka каза...

Те много бре :)

Gloxy-Floxy каза...

:D Така ли ти се вижда? Е, утроили са се за две години все пак. Но след като си отворил сайтовете на всички общини в България, не изглеждат точно така. :D

почивки лято 2012 в Турция каза...

информационното общество все по-бавно се придвижва към нас за съжаление

круизи каза...

Идеята да направиш такъв списък на общините в България, които предлагат проверка на задълженията по Закона за местните данъци и такси в интернет е отлична, поздравявам те за нея. Много полезно е, да можеш да влезеш някъде и прочетеш това от което се интересуваш за дадена община, това е, че те се сменят непрекъснато и трябва да обновяваш списъкът си.Трудно е всяка община да си има сайт, доста си се по занимавал признавам.И не се притеснявай в скоро време ще " набъбне" както казваш само. Като ги разберат и повече хора. Статията ти е хубава, продължавай в същият дух.

почивка тунис каза...

Поздравления за списъка, който си направил на общините в България, които предлагат проверка на задълженията по Закона за местните данъци и такси в интернет.Така си пестиш време да ходиш лично и лутайки се какво да правиш, сега само кликваш и четеш това,което те интересува.Но си е доста игра, имайки предвид, че информацията трябва да се обновява всеки път.Доста обстойно прегледай на нашата Столична община и разбрах неща, от които отдавна се канех да ида и да питам лично.Благодаря и се надявам да не се откажеш от идеята си.

интренет супермаркет каза...

При тези непрекъснати проблеми който възникват е много добре, че ще можем да видим важна информация в тези списъци на общините в България, които предлагат проверка на задълженията по Закона за местните данъци и такси в интернет.Ще си спестим разкарванията и обикалянията, там можем да се обадим на посочените телефони и да ни насочат към правилните групи хора.Лошото е ,че ще трябва често да се обновява тази информация с от страниците, което отнема време.

евтини парфюми каза...

Поздравления и от мен за тази невероятна и полезна идея да направиш такъв списък на общините в България, които предлагат проверка на задълженията по Закона за местните данъци и такси в интернет е отлична, поздравявам те за нея. Хубаво е да можеш да влезеш някъде и прочетеш това от което се интересуваш за дадена община, там може да откриеш и телефони за връзка .Неприятното в случая е че те се сменят непрекъснато и трябва да обновяваш списъкът си трудно е всяка община да си има сайт, вижда се че доста си се поинтересувал и занимавал с тези сайтове.

почивка тунис каза...

Поздравления за това, че си се заел с тази инициатива да направиш сайтове на общините, тези ги разгледах подробно,понеже търся нещо конкретно..." Асеновград http://tax.assenovgrad.com/asn_duties/Белослав http://beloslav.mdt.bg/Page /Home.aspx Благоевград http://www.blgmun.com:82/website/
Божурище http://www.bozhurishte.bg/mdt/
Бургас http://84.54.135.71:81/imeon_web/frmMain.aspx......" и останах силно впечатлена, разбира се си трябва постоянна поддръжка след това , но основното е свършено.

Публикуване на коментар