петък, 12 август 2011 г.

Безглутенови мекици



Само да покажа как станаха. :)
С италианското брашно на "Schär" тип В и жива мая по най-обикновена рецепта за бяло брашно. Напълно автентични на вид и вкус. Даже разкъсана отвътре мекицата изглежда по-апетитна и примамлива, отколкото тази от бяло брашно.
Та ако някой се е видял в несгодата да спазва тази диета, да знаете, че можете да си приготвите напълно автентични мекици. :)





По заръка на Здравословно хранене добавям и снимка на наръфана мекичка, за да се види вътрешността, дето толкова я хвалих. :D Кликайте ги, за да ги видите в по-едър план.



10 коментара:

Ondine каза...

Браво бе!:)))))Тотално ми залепна корема за гърба;):))))

Gloxy-Floxy каза...

Ами няма само онези кулинарните феи да ни дразнят! Амаха! :D
Вземи си мекичка, Онди! :){}

Iliana каза...

О, ден на мекицата :)) Страхотни са! Гладна съм, а за мекици умирааааммммм!!!

Gloxy-Floxy каза...

:D Дам! Само дето забравих да го оповестя. :D
Заповядай, черпи се! :)

DSdiva каза...

Да, да никакво кликане за по-едри, то и в такъв вид ми направиха пещера в стомаха, през която може да минат онез червеи от Дюн :Р

Gloxy-Floxy каза...

:D На! Да видиш дали е хубаво и какво причиняваш на хората! Стой сега в профил, както си обещала! :D {}

Анонимен каза...

с масълце и сиренце или с медец ги усвоявате тези красотии :)

Gloxy-Floxy каза...

Със сиренце, медец и сладко. :)

Dodi Markov каза...

Ох, как ми се ядът мекици! Чуднички изглеждат по снимките...

Gloxy-Floxy каза...

:) Благодаря! И на вкус си бяха чуднички! :D

Публикуване на коментар