Само да покажа как станаха. :)
С италианското брашно на "Schär" тип В и жива мая по най-обикновена рецепта за бяло брашно. Напълно автентични на вид и вкус. Даже разкъсана отвътре мекицата изглежда по-апетитна и примамлива, отколкото тази от бяло брашно.
Та ако някой се е видял в несгодата да спазва тази диета, да знаете, че можете да си приготвите напълно автентични мекици. :)
По заръка на Здравословно хранене добавям и снимка на наръфана мекичка, за да се види вътрешността, дето толкова я хвалих. :D Кликайте ги, за да ги видите в по-едър план.
петък, 12 август 2011 г.
Безглутенови мекици
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
10 коментара:
Браво бе!:)))))Тотално ми залепна корема за гърба;):))))
Ами няма само онези кулинарните феи да ни дразнят! Амаха! :D
Вземи си мекичка, Онди! :){}
О, ден на мекицата :)) Страхотни са! Гладна съм, а за мекици умирааааммммм!!!
:D Дам! Само дето забравих да го оповестя. :D
Заповядай, черпи се! :)
Да, да никакво кликане за по-едри, то и в такъв вид ми направиха пещера в стомаха, през която може да минат онез червеи от Дюн :Р
:D На! Да видиш дали е хубаво и какво причиняваш на хората! Стой сега в профил, както си обещала! :D {}
с масълце и сиренце или с медец ги усвоявате тези красотии :)
Със сиренце, медец и сладко. :)
Ох, как ми се ядът мекици! Чуднички изглеждат по снимките...
:) Благодаря! И на вкус си бяха чуднички! :D
Публикуване на коментар