неделя, 25 октомври 2009 г.

Ameno-Era

За серията "Метлата" на Савлена.
Провокирано от активното присъствие на Ninurta в предишната ми тема.


9 коментара:

Румяна Попова каза...

Супер Целувки!

Gloxy-Floxy каза...

:) Thank you

Gloxy-Floxy каза...

:) Супер цунки, Руми!

Savlena каза...

Слънчева Глокси,оценям жеста и сутрешния ти поздрав,но на работния ми комп са спънати опциите за гледане на клипове.Довечера у дома ще го видя и чуя клипа.Слънчев и спокоен понеделник ти желая!

Gloxy-Floxy каза...

:) Той всъщност беше нощен. Мислех да не го качвам въобще в Свежо, но снощи като видях минусите, които отнесе Пипето заради включването си в темата, естествено веднага направих напук. Не че има смисъл да реагирам на хорската ограниченост, но съм импулсивна по природа.
Другата публикация, която обещах, няма да я поствам днес заради християнския празник и обществените нагласи, не заради моите лични, които промених, осъзнавайки, че нещата в тоя контекст не си противоречат, те са едно и също, приемано/разглеждано по различен начин.
Тя темичката е сравнително лекичка, но все пак ... :)

Румяна Попова каза...

Те хората все по лекичкото и мекичкото и прекрасното само да ги погалваш.

Gloxy-Floxy каза...

Само да уточня,за да не бъда криворазбрана, че това, което промотира Пипето го приемам просто като "и така го виждат/са го виждали някои" и е от нещата, които те накарат да се засмееш, не да потъваш в някакви конкретики и задълбочавания.
Пък и реакцията, която отнесе той твърде е възможно да няма нищо общо с темата, а заради демонстрацията му "контактувам с бунтарите/вечно протестиращите", но без значение.
В момента се налага да се абстрахирам и от едното и от другото, защото болестите пак излязоха на преден план.
Целувки на всички!

Savlena каза...

Не разбирам и не приемам една мания и "болест" на свежарите.Не всичките де,но болшинството.След като нещо не ги кефи,не им импонира на интереса и вътрешната нагласа или пък са оперирани от чувство за хумор,ами да го подминат,а не да го "оплюят" или оминусят./разбирай омърсят чрез /-/
Но...хора разни,разни "лудости".Ще чакам с нетърпение новата ти публикация от серията "Метлата",Глокси!Лека и спокойна нощ!

Gloxy-Floxy каза...

:) Мерси, Сав! Още имам грижи, но в момента, в който се разсеят ще я напиша.

Публикуване на коментар