понеделник, 5 октомври 2009 г.

Искам да ви благодаря!

Наскоро, всъщност преди цели две седмици, прочетох в блога на Балтазар статията "Интернет партньорство на по-високо ниво" ( Балтазар да си оправиш архива, чрез който въобще не можах да я открия, едва на 5-та страница в профила ти в Свежо успях!), в която се говореше за взаимопомощта между блогърите и/или създателите на сайтове , за популяризирането им. Статията много ми допадна, защото и аз като Балтазар оценявам това, което хората от тази сфера правят за мен и смятам, че благодарността за това, трябва да бъде изразена гласно.
Затова пиша тази публикация. Благодаря на всички, които ми помагаха и продължават да ми помагат моите блогове да не се превърнат в едни самотни лични дневници. Благодаря на тези, които го правят съзнателно и на тези, които го правят несъзнателно.Няколко специални благодарности:
На първо място за Крист и Блага .
Крист е Разказвача на приказки и моя Гуру на Глухарчетата. Когато поникнах на тази поляна, ме поздрави с добре дошла ( не съм виждала друг човек, който толкова да обича плевелите), хвана ме за ръчичка, водеше ме и ми помагаше да не падна през цялото време. Надали има някой, поникнал след него, когото да не е подкрепил. Един от най - всеотдайните хора, които познавам. Благодаря ти за всичко, Крист!
Блага, за мен, е мъдрата и нежна кралица на блогосферата. Първоначално се смущавах да започна да контактувам с толкова извисен човек, какъвто е тя в моите очи. Разговарям с нея едва от няколко дни, но тя започна да популяризира линковете ми далеч преди това. Благодаря за помощта и споделените мигове, Блага!
Благодаря на Савлена, която последните дни провокира силен интерес към публикациите си и с това помогна и на мен, защото е мой последовател и ми осигури трафик с това, че фигурирам в профила и в Блогър. И на Дес , която ме рекламираше в серсемския форум.
Благодаря на потребителката svetka от форума на 4etene.bnt.bg , която вчера цял ден популяризира в него линкове към мои публикации.
Това са хората, които ми помогнаха най-много в последните дни. Не са единствените, които са ми помагали и моля тези, които съм пропуснала да спомена, да ме извинят.
Благодаря на всички ви от сърце!

5 коментара:

Gloxy-Floxy каза...

Пак проблем с коментарите.

Блага каза...

Еееее. чак пък толкоз...:P За най-мъдрата и нежната, че чак пък и кралица :D, не мога сама да преценя, всеки ме разбира различно. Ама че съм най-вятърничавата и блога ми е тюрлю-гювеч, това и аз си го знам :D
Колкото до Влади, за мен той е Човекът. Завиждам му благородно за всеотдайността и стила, за благородството и сложната душевност!
Успех, Глокси! Мъдрата си ти, нежната и грижовната и отговорната...
Успех и на Руми!
Обичам ви всички!

Gloxy-Floxy каза...

Горещи цунки за Нейно Величество :))!

Блага каза...

(roll) :D:D:D
Благодаря, принцесо! :)

Gloxy-Floxy каза...

:))) Юхуууууу, Глокси има титла!

Публикуване на коментар